ZAKELIJK

Je hebt zakelijk en zakelijk! En de één is de ander niet. Kortom: Overtoom heeft geen vast label aan zijn fotografie hangen. Het is simpel: “Ik laveer met het grootste gemak met een geportretteerde mee. Het gaat er immers hoe hij of zij met passie aan het werk is. Dat verkoopt en niets anders!”

Sorteren in non-ferro

In opdracht van Overdie Fines, heb ik gefotografeerd voor hun nieuwe website. Waarin zowel hun verregaande specialisatie van non-ferro sortering en human touch in beeld gebracht moesten worden.

 

 

Opdrachtgever

Overdie Fines

Portret- en familiewerk

Het start altijd in je eigen omgeving. Laagdrempelig, maar het moet wel goed. En dan is de eerste vraag altijd: maar wat wil je eigenlijk? Die vraag moet jij beantwoorden, de rest doe ik wel. Met veel gevoel natuurlijk.

 

Data Science Alkmaar

Data Science Alkmaar is een innovatief platform waar bedrijfsleven, overheden en onderwijs goed zicht krijgen op de kansen die (big) data en kunstmatige intelligentie bieden. Regelmatig organiseert ze colleges om hier uiting aan te geven.

 

Opdrachtgever

Data Science Alkmaar

Alcmaria Victrix

Al jaren sponsor ik Alcmaria Victrix met mijn fotografie. Omdat ik vind dat deze vereniging een veilige plek is voor jong en oud. Waar ze hun sociale talenten kunnen ontwikkelen en plezier beleven in voetbalspelletje. Dan heb je, net als ikzelf, daar heel je leven plezier van.

 

 

Opdrachtgever

Alcmaria Victrix

Overdie Metals & Staal

Een familiebedrijf groot geworden in recycling van ‘oud ijzer’. Maar verworden is tot een grote speler die over de hele wereld verhandeld. Maar ook nieuw en gebruikt staal verhandeld. Ik kon er vrij rondlopen om goed basismateriaal te schieten voor ze.

 

 

Opdrachtgever

Overdie Metals & Overdie Staal

ICT vanaf Morgen

Een sociaal en inspirerend bedrijf waar ze in staat zijn jongeren met autisme of angststoornissen een nieuwe start te geven. Omdat ze werken met ICT geweldig vinden en de prachtige locatie als een veilige plaats ervaren. En weer gaan bloeien. Om dan ook nog eens voor de camera te durven staan.

 

Opdrachtgever

ICT vanaf Morgen

LAURENS OVERTOOM – SCHUBERTKADE 4 – 1814 GA ALKMAAR  – +316 42 39 28 40 – CONTACT